Wedstrijdgroep 3 Damwâld – 2 april 2022

Op zaterdag 2 april hebben 6 dames een wedstrijd geturnd!

In deel 1 begonnen Nathalie, Esther en Froukje op de sprong. Alle drie waren deze erg mooi! Daarna zijn we doorgegaan naar brug. Alle drie de meiden zijn best lang waardoor ze bij de brug wat struggles hadden.Het derde en het spannendste toestel was de balk. Nathalie turnde hier een mooie oefening. Ook Esther heeft hier weer een angst overwonnen, ze bleef zitten met de koprol en wat was ze hier zenuwachtig voor! Bij Froukje waren de spanningen nog erg in beeld waardoor de balk niet helemaal lekker ging. Froukje maakte het goed bij de vloer. Een mooie oefening. Esther en Nathalie lieten hier ook een mooie oefening zien.

In de middag kwamen de volgende drie dames in actie. Dit waren Iris, Fardau en Roanne.

Deze meiden begonnen de wedstrijd meteen bij balk en ooh, wat gingen ze snel door de oefeningen heen! Door de spanningen een paar fouten op de balk maar verder prima oefeningen. We gingen na de balk door met vloer oefeningen. Alle drie hebben ze hier mooie oefeningen laten zien. Als derde toestel gingen we naar de sprong. Dit toestel ging niet heel lekker bij de drie meiden.

Als laatst kwamen we bij de brug. Dit vonden alle meiden erg spannend. Dit kon je ook zien in de oefeningen, maar hier gaan we nog goed op oefenen. Het was namelijk weer de eerste wedstrijd na 2 jaar voor Iris en Fardau en voor Roanne zelfs de eerste keer. 🙂