District Acro! – 26 maart 2022

Deze twee top teams hebben het weer super gedaan op het district. Met tegenstanders uit Friesland, Groningen en Drenthe was het een pittige competitie, maar gelukkig konden ze net zo stralen als op het FK!

Nora, Ilse en Lotte waren zaterdag aan de beurt. Met een hele mooie oefening liepen ze de mat af. Kleine Lotte was nog niet helemaal tevreden maar wij vonden het wel echt weer TOP gaan! Helaas zat de jury met Lotte op 1 lijn 😉 en vielen de uitslagen toch wat tegen! Maar ondanks dat mogen jullie super trots zijn op zo’n mooie oefening!

Baukje en Charissa mochten vandaag hun oefening laten zien. En dat hebben ze meer dan goed gedaan! Weer hadden ze een hele sterke oefening, maar dit keer stonden ze helaas net naast het podium met 0.05 verschil. Ook jullie mogen mega trots zijn op dit resultaat!

De doorstroming voor de halve finale is nog even spannend ! Maar hier hebben we in iedergeval van genoten! Toppers!