Plaatsingswedstrijd WG3 Damwâld – 2 april 2022

Wat een sportief feest! Eindelijk een sportwedstrijd in de nieuwe sporthal van Damwâld.

SVD en CGV Wardy Kollum organiseerden samen op 2 april een turnwedstrijd, een plaatsingswedstrijd middenbouw. Ongeveer 100 meisjes turnden op de balk, de brug, de mat en sprong. Bij ieder onderdeel zaten twee juryleden die de meiden beoordeelden.

Er werden drie wedstrijdrondes geturnd. Om 9.00u was de opmars en de laatste wedstrijd eindigde rond 15.00u. Uiteraard kregen de prijswinnaars een mooie medaille uitgereikt. Wij kijken terug op een sportieve turndag. Een woord van dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen en ook dank aan Jilderda’s Bloemenboetiek Damwâld die ons heeft geholpen om de materialen op te halen. Mede dankzij jullie werd deze dag een super leuke dag.

De foto’s zijn gemaakt door Koos Scherjon 👍