Fries Kampioenschap Acro – 9 april 2022

Zaterdag 9 april was het Frieskampioenschap acro voor de instap teams in Heerenveen.

Nikki & Sanna Lynn mochten als aller eerste de wedstrijd beginnen.Ze hebben een mooie sierlijke oefening en die hebben ze ook netjes uitgevoerd. Ze zijn 14e geworden.

Als 2e waren Ilse, Leonie & Fenna aan de beurt. De dames hebben veel verbetering laten zien vergeleken met de vorige wedstrijd. Ze straalden op de vloer en lieten zien dat ze plezier hadden. Ze zijn uiteindelijk 7e geworden.

Daarna was het de beurt aan Renske, Lyke & Elske. Ze straalden op de vloer en lieten een hele nette oefening zien. Alle elementen hebben ze goed geteld, waardoor ze deze keer geen aftrek hadden. Ze zijn als 5e geëindigd.

In het 2e blok mochten Allianne & Sterre. De dames waren er helemaal klaar voor en gingen vol goede moed de wedstrijd in. Ze lieten een mooie oefening zien en waren geen onderdelen vergeten ook bleven ze dansen totdat de muziek was afgelopen. Met mooie elementen eindigden ze op een gedeelde 9e plek!

Marrit, Fiene & Denise waren aan de beurt in het 3e blok. Toen ze op de vloer klaarstonden begon even het verkeerde muziekje, ze bleven rustig. Na nog een keer oplopen konden ze dan echt hun oefening laten zien. Deze ging super! Alle onderdelen lukten en ze dansten de goede kant op.Ze zijn 6e geworden.

Marenthe en Jolieke mochten ook in het 3e blok hun oefening laten zien. Jolieke was niet helemaal fit, maar toch deed ze mee wat heel knap is. Deze meiden lieten hun vrolijke oefening zien, die heel goed ging. Ze zijn ook gedeeld 9e geworden!

Carice en Sarah mochten het laatste blok starten van de instap. Het bleef even spannend of de muziek het ging doen, maar de meiden bleven erg rustig en straalden daarna op de vloer met muziek! Ze draaiden de hele oefening de goede kant op, maar ze waren wel iets te haastig met de onderdelen waardoor dat wat aftrek opleverde. Verder was het een netjese oefening en de meiden eindigden ook op een gedeelde 9e plek.