Instap Acro wedstrijd – 19 maart 2022

Zaterdag 19 maart was het dan eindelijk zover! De wedstrijd voor de instap acro🤸🏽‍♂️🤸🏽‍♂️Voor de meeste meiden was het hun eerste wedstrijd en daardoor kwamen er wat zenuwen bij kijken. Maar al met al was het een gezellige en geslaagde wedstrijdochtend!

De ochtend werd gestart met Fiene, Marrit en Denise. Ze lieten een hele mooie en vrolijke dans zien! Ook het plankje waar een aantal zenuwen voor waren lukte goed. De dames eindigden net naast het podium op een 4e plaats.

Ook in het eerste blok zaten Alianne en Sterre. Ze vonden het super spannend maar hebben toch een mooie oefening gedraaid en ze hebben goed geteld bij de onderdelen. Ze eindigden op een 11e plaats.

In het volgende blok waren Ilse, Leonie en Fenna aan de beurt. Dit is een zeer gezellig team en dat was ook te zien op de vloer. Ze hebben hun lach goed laten zien aan de jury en lieten ook mooie elementen zien. Ze eindigden op een 8e plaats.

In het zelfde blok waren Nikki en Sanna Lynn aan de beurt. Tijdens het inturnen was het nog erg spannend en waren ze even vergeten welke kant ze op moesten. Maar tijdens de wedstrijd kwam het helemaal goed en lieten ze een hele sierlijke oefening zien. Ze eindigden op een 13e plaats.

In het volgende blok kwamen Renske, Lyke en Elske in actie. De dames hadden goed geoefend en lieten dan ook een erg mooie dans zien aan de jury. Ze dansten erg mooi op de muziek. De dames eindigden op een mooie 6e plaats.

Ook de zusjes Marenthe en Jolieke kwamen in dit blok in actie. De dames zitten nog maar kort bij de acrogroep maar hebben een hele mooie oefening laten zien met hele mooie elementen. De dames eindigen op een knappe 7e plaats.

In het laatste blok waren Carice en Sarah aan de beurt. Ook zij zijn sinds kort een duo bij svd. Ze hebben hard getraind om de dans te leren. Door de zenuwen gingen ze toch een beetje de andere kant op, maar ze bleven heel knap door dansen en lieten ook hele mooie elementen zien. De dames eindigden op een 14e plaats. Al met al een geslaagde eerste wedstrijd ervaring!