Flessenactie 2022 (12 maart)

Bewaar je lege flessen want SVD houdt op 12 maart weer een flessenactie. Op 12 maart tussen 9.00 en 12.00 uur komen in het oostelijk deel van Damwâld (oosten van de Haadwei) leden van SVD flessen bij je thuis ophalen. Deze kunnen aan de deur gehangen worden zodat voor de leden zichtbaar is dat je flessen beschikbaar wilt stellen.

Woon je niet in het oostelijk deel van Damwâld maar wil je wel meesparen voor onze prachtige vereniging dan kunnen de flessen ook bij onze leden ingeleverd worden. Deze zullen er dan zorg voor dragen dat de flessen bij de vereniging terecht komen.

Flessen kunnen ook de hele maand Maart ingeleverd worden bij de Spar in Damwâld. De Spar heeft de doneerknop deze maand voor ons beschikbaar gesteld, waarvoor grote dank. Op de flessenautomaat zit een doneer knop, kies hierbij vervolgens voor SVD.

Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan de vereniging.

Meer informatie over de flessenactie op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/sportverenigingdamwald/