Onderlinge Wedstrijd SVD&Wardy 20 April

Tweede Onderlinge Wedstrijd Turnsters SVD/Wardy

Aangezien veel van onze leden in de onderbouw en middenbouw niet (kunnen) meedraaien in de wedstrijden voor de KNGU is er voor deze groep gekozen om onderlinge wedstrijden te organiseren tezamen met Wardy. Zaterdag 20 April vond alweer de tweede wedstrijd plaats.

Zoals vrijwel elke vereniging kampt ook SVD met een tekort aan vrijwilligers en in dit specifieke geval ook een tekort aan juryleden waardoor deze groep niet mee kan doen aan regionale wedstrijden. Juist om deze groepen een extra boost te geven is gekozen voor een onderlinge wedstijd.

Een jury beoordeeld op netheid, zijn bijvoorbeeld de armen gestrekt en daar waar ze horen, worden de elementen netjes afgemaakt en lang genoeg aangehouden of gaat de oefening in een sneltreinvaart. Daarnaast wordt ook de moeilijkheid van een oefening beloond. Na de oefening is er overleg en worden de scores op het jurybriefje geschreven.

Tijdens de onderlinge wedstrijden gaat het dan ook vooral om plezier en aangezien deze niet meetellen voor regionale wedstrijden ligt de druk ook iets minder hoog. Daarnaast is er voor elke deelnemer een prijs en diploma.

We kunnen over deze dag maar 1 ding te zeggen: ‘wauw!’ , want wat hebben de meiden het super gedaan! 🤩👏🏼

Uitslag:

🥇 Hannah

🥇 Femke

🥇 Joriene

🥇 Sanna Lynn

🥇 Ylse

🥈 Lenna

🥈 Lydia

🥈 Fenna

🥈 Silke

🥉 Mirthe

🥉 Jinthe

🥉 Marrit F

🥉 Marrit W

🥉 Marije

🥉 Elske